skip to Main Content

Over de Nacht van Amersfoort

Dit jaar een speciale editie.

Van buiten naar binnen.

De Nacht van Amersfoort is het platform dat cultuur, horeca en winkeliers verbindt. Normaal gesproken een evenement waarbij ondernemend Amersfoort de handen ineen slaat voor de aftrap van de kerstperiode. Waarbij winkels tot laat geopend zijn met aansluitend tal van initiatieven op cultureel en horecagebied. 

Van buiten, gaan we nu naar binnen. 

Het COVID-19 virus zorgt ervoor dat we dit jaar nog meer ons best moeten doen om toch samen te doen en samen te zijn.

En Amersfoort zou Amersfoort niet zijn als we elkaar toch weten te vinden. Op een andere, digitale en toch speciale manier. 

We gaan elkaar vermaken. We laten onszelf aan elkaar horen. We gaan elkaar zien.

Dit is het plan. De ballen gaan vallen tijdens de knettergekke Bingo33. De jongens van Quiz on Tour stellen vragen die je niet eerder hoorde. FLUOR brengt muzikale pracht in de nacht naar je woonkamer om het feestje compleet te maken. En er is meer!

Amersfoort laat je zien.

Gedurende de avond en nacht kan iedereen in Amersfoort zich laten zien. Heb jij een lieve groet, nieuwjaarswens, een terug en vooruitblik of die warme hart onder de riem? Voor iedereen of misschien wel iemand helemaal speciaal alleen? Tot 29 december kan jij of kunnen jullie je videobericht insturen en dan zenden we ‘m uit.

Schakel in tijdens de Nacht van Amersfoort – Livestream op oudejaarsavond 31 december. Vanaf 20:00 uur is iedereen welkom, ons adres is https://nachtvanamersfoort.nl/

Tot dan, we maken er gewoon een feestje van!