Over de Nacht van Amersfoort

Amersfoortse ondernemers slaan handen ineen

Tijdens de Nacht van Amersfoort starten horeca, cultuur en winkels de kerstperiode. Op donderdag 19 december 2019 kunt u tot laat kerst inkopen doen omdat vele winkels tot laat geopend zijn.

Aansluitend zijn er tot diep in de nacht tal van initiatieven op cultureel en horeca-gebied. Alle deelnemende ondernemingen en plekken organiseren zelf iets unieks en feestelijks om er een bruisende nacht van te maken. Van een nachtquiz tot muzikale optredens en van een nachtdiner tot eenmalige proeverijen.

Een publiekstrekker voor de feestdagen, de aftrap van de kerstperiode. Een feest voor iedereen uit Amersfoort en daarbuiten. En met meer dan 30 deelnemende ondernemers zijn er oneindig veel activiteiten om bij te zijn.

Deelname ondernemers

Schitter mee in de nacht

U kunt als horeca-onderneming, culturele locatie of winkelier meedoen met dit evenement! Bedenk een eigen initiatief wat past bij jouw plek. Het is nacht, je hoort geroezemoes, het borrelt. Amersfoort schittert in de nacht.

Het team van NvA spant zich volledig in voor het concept, communicatie en de activatie van het evenement. Samen gaan we ervoor. Schitter mee en laat hieronder nu horen dat je net zo enthousiast bent als wij.

De organisatie van de NvA is in volle gang. Vele ondernemers hebben zich al aangemeld. Wilt u met uw initiatief en onderneming deelnemen? Meld u dan nu online aan.